beats by dre cheap

Lijek protiv raka pluca, dojke, prostate i debelog crijeva, koji farmaceuti ne zele da znate


Rak je jedna od najtezih bolesti, a hiljadama osoba se godisnje dijagnostikuje. Ipak, rak se lijeci uspjesno u mnogim slucajevima ako se na vrijeme otkrije.

Ono sto ce vam svi doktori savjetovati za lijecenje raka je hemoterapija, tj. podvrgavanje zracenju. Istrazivanja su pokazala da hemoterapija oslabi organizam i da se mnogi oboljeli od raka ne izvuku, bas zbog hemoterapije.
Niko vam nece reci da rak mozete lijeciti prirodnim putem zato sto bi se tada vecina ljudi okrenula prirodnom lijecenju i farmaceutske kompanije ne bi zaradjivale. Ali trebali biste znati da prirodno lijecenje raka, uspjesnije lijeci rak. Ovaj recept je odlican i uspjesan kod lijecenja raka. Mnogi pacijenti su se izllijecili bas zbog upotrebe ovog recepta.
Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene celije,a ne unistava nase zdrave celije. Cisti jetru, krvne sudove, jaca imuni sistem, jaca mozdane funkcije i pomaze oporavak onima koji su pretrpjeli srcani udar.

Sastojci

– 15 limuna
– 12 glavica bijelog luka
– 400 grama klice psenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda


Priprema:

Stavite psenicu u posudu i polijte sa vodom. Ostavite da stoji preko noci i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji jos 24 sata. Nakon ovog perioda,sameljite orahe i psenicu zajedno. Ocistite bijeli luk, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu sa drvenom kasikom zbog odrzavanja ljekovitog svojstva meda.

Upotreba:


Ako bolujete od raka, uzimajte 2 kasike ove smjese na svaka 2 sata. 


Biseri Prirodne Kozmetike
http://fitokozmetika.blogger.ba
02/10/2018 15:24