beats by dre cheap

Postupak uklanjanja milija sa lica:

Umivanje hladnom vodom

Umivanje vrlo hladnom vodom doprinosi sužavanju pora na licu i odlična je preventiva protiv milija i drugih problema sa kožom.

Piling za lice od limuna i šećera

Limun ima fantastična antibakterijska, antiseptička, izbjeljivačka i antioksidantna svojstva. On se, kao prirodno sredstvo, konstantno pojavljuje u preparatima za njegu lica.
Za piling vam treba šećer, limun i maslinovo ulje. Dobro sjedinite sastojke pa nježno utrljavajte piling na lice kružnim pokretima i ostavite da odstoji 15-20 minuta, a zatim isperite.

Namirnica zbog koje su kineske carice pucale od ljepote i zdravlja: Zabranjena običnom narodu!


Eterično ulje čajnog drveta


Ulje čajevca je prirodno sredstvo za dezinfekciju kože. Ima antibakterijska i antifungalna svojstva, što pomaže da koža bude čistija i otpornija na infekcije. Poslije pranja lica, ulje nanesite na mjesta zahvaćena milijama pomoću štapića za uši. Ostavite da prenoći, a ujutro isperite.

Prah nara

Uzmite koru nara i osušite je u rerni da dobije braon boju. Nakon toga, pomoću mlina za kafu isitnite je u prah. Napravite masku tako što ćete pomješati prah sa limunovim sokom.

Nanesite masku na lice, neka odstoji 15 minuta, pa isperite. Nanosite ovu masku nekoliko nedelja 2-3 puta sedmično i nedostaci na koži bi trebalo da nestanu.

Ukoliko je vaša koža sklona pojavi milija, pokušavajte da izbjegavate duži boravak na suncu.

Biseri Prirodne Kozmetike
http://fitokozmetika.blogger.ba
02/09/2018 15:14